top of page

Algemene voorwaarden workshops illustratie en grafisch ontwerp

1. Toepasselijkheid


1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en pakketten van Studio Chloé.  
1.2 Wanneer je je inschrijft, verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

2. Inschrijvingen


2.1 De aanmelding voor een workshop komt tot stand door het indienen van een inschrijvingsformulier.
2.2 Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging met de verdere betalingsgegevens via e-mail.
2.3 Een inschrijving is pas definitief wanneer de betaling overgeschreven is en je hiervan een betalingsbewijs hebt doorgestuurd naar studiochloedesigns@gmail.com


3. Annulering door de deelnemer

3.1 Als je zelf je deelname meer dan 7 dagen op voorhand aan één van de workshops annuleert, krijg je, als je reeds betaald hebt, het volledig betaalde bedrag terug betaald. 
3.2 Bij annulering vanaf 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt 50% van de workshopprijs teruggestort.
3.3 Bij het niet opdagen tijdens de workshop zonder iets te laten weten of afmelden op de dag zelf wordt er geen geld teruggestort.
3.4 Indien je betaald hebt voor een pakket van 5 workshops en wilt een workshop annuleren: 

- Je annuleert minstens 7 dagen op voorhand, dan  wordt er 20% per geannuleerde workshop terugbetaald. Bijvoorbeeld: je annuleert 2 workshops, dan krijg je 40% van het betaalde bedrag terugbetaald.

- Bij annulatie op de dag zelf of wanneer je niet komt opdagen, wordt er geen terugbetaling voorzien.

3.5 Indien je betaald hebt voor een pakket van 10 workshops en wilt een workshop annuleren:

- Je annuleert minstens 7 dagen op voorhand, dan  wordt er 10% per geannuleerde workshop terugbetaald. Bijvoorbeeld: je annuleert 2 workshops, dan krijg je 20% van het betaalde bedrag terugbetaald.

Bij annulatie op de dag zelf of wanneer je niet komt opdagen, wordt er geen terugbetaling voorzien.


4. Annulering door Studio Chloé

4.2 Studio Chloé behoudt zicht het recht voor om een workshop of cursus te allen tijde af te lasten. Wanneer dit zou gebeuren, krijgen de ingeschreven deelnemers van de betreffende workshops het betaalde workshopbedrag teruggestort.


5. Betaling


5.1 Betaling vindt plaats na het invullen van het inschrijvingsformulier en het ontvangen van een bevestigingsmail met alle voorwaarden en betalingsgegevens.

5.2 Na het ontvangen van de bevestigingsmail krijg je 7 dagen de tijd om het bedrag van de workshop(s) over te schrijven en ben je verplicht om een betalingsbewijsje door te sturen naar studiochloedesigns@gmail.com ter bevestiging. Na het ontvangen van de betaling en het bewijs ben je officieel ingeschreven.
5.3 Bij overschrijding van de betalingstermijn volgt een herinnering. Is de betaling een week na de betalingsherinnering nog niet overgeschreven, dan vervalt de overeenkomst en wordt je plaats zonder aankondiging aan de eerstvolgende op de wachtlijst gegeven. 

6. Aansprakelijkheid


6.1 Tijdens de workshops wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding zoals verf, houtskool, inkt, stiften. Draag dus altijd slechte kleren of neem een short mee. Studio Chloé is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen die door de deelnemers zijn veroorzaakt en zal eventuele schade niet vergoeden. 

6.2 Studio Chloé is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshops.

6.3 Als een deelnemer hinder veroorzaakt tijdens een workshop, dan heeft Studio Chloé het recht om deze persoon te verwijderen alsmede deelname aan volgende workshops te weigeren. Hierbij wordt er geen workshopgeld teruggestort.
 

bottom of page